Szukák pénisz

Nem akarja felemelni a péniszét

Teljes szövegű keresés Párzás fedezés.

szukák pénisz egy nagy péniszű srác

Nemi aktus; célja a fogamzás, ill. A ~hoz lehetőleg csendes, a kan számára ismerős terepet kell kiválasztani; főleg fiatal kanokkal fordul elő, hogy új, ismeretlen helyen gyakran nem eléggé aktívak, és a különböző figyelemelterelő ingerek miatt nem szívesen fedeznek zavarhatja őket más kutyák v.

szukák pénisz pénisz tagjai

A kant és a szukát lehetőleg pórázon vezessük a pároztatás színhelyére; engedjük, hogy megszimatolják, körülszaglásszák egymást; ismerkedjenek, és csak azután engedjük szabadon őket. Rövidebb-hosszabb játék és ugrálás után a szuka - ha valóban fogamzóképes állapotban van - megáll, farkát félrecsapja, a kan pedig felugrik rá, és hímvesszőjét bevezeti a nőstény hüvelyébe.

A kan többszöri hágómozdulat után ejakuál. Az összeragadásnak nincs befolyása a termékenyítésre, mivel az ondó már a kezdetén kilövell, a szuka tehát összeragadás nélküli ~ után is vemhes lehet.

szukák pénisz lazarev a péniszről

Az összeragadás ideje alatt fogjuk meg a kutyákat, hogy ne mozogjanak, mert esetleg szabadulni próbálnak kellemetlen helyzetükből, és fájdalmat, netán sérülést okozhatnak egymásnak. A kan heves vérmérsékletéből nem következtethetünk termékenyítőképességére.

szukák pénisz amikor a pénisz emelkedni kezd

Gyakorlati tapasztalat, hogy a nyugodtan párzó kanok megbízhatóbbak, és éppen olyan jól termékenyítenek, mint a heves vérmérsékletűek. A ~i kedvet a tüzelő szukából kiáradó szag szítja fel; a közvetlen játék, érintkezés csak növeli.

 1. A kutya tenyésztéséhez kapcsolódó magyarázatok 2 - Mesterséges megtermékenyítés otthon Mesterséges megtermékenyítés otthon A mesterséges megtermékenyítés sokféle módon elvégezhető.
 2. Amikor azonban ez a csöpögés folyássá fokozódik és a váladék színe zöldessé, szaga pedig bűzössé válik, s a kutya folytonosan nyalogatja, akkor ez már a hímvesszőgyulladás tünete.
 3. Korai magömlés kezelése gyógymódja megszüntetése
 4. Pénisz érdemes és nem érdemes
 5. Kutyatár | Digitális Tankönyvtár
 6. Teljes szövegű keresés Nemi szervek A nemi szervek a fajfenntartást szolgálják; ezek kanban és szukában egyaránt az ivarmirigyekből, azok kivezetésére szolgáló csövekből, valamint a nemzőszervekből állnak.
 7. Kutya – Wikipédia
 8. A kutyákról Amit a kutyákról tudni illik!!

A fedezési inger hiánya ált. Ha a kan próbálkozásaira a szuka úgy reagál, hogy leül, gazdája fogja meg az egyik kezével a nyakörvét, a másikkal pedig a hasánál fogva állítsa fel és tartsa kutyáját úgy, hogy közben ne zavarja ezzel a kant fedezés közben.

Mit árul el a kutya farka? Szerkesztőség A kanok között vannak olyanok, amelyeknek soha nincsen problémájuk a párzással. Lehet, hogy akik nem ismerik közelebbről a kutyák szexuális életét, csodálkoznak a kérdés felvetésén, és nem értik egy ilyen természetes aktus miképpen okozhat egyáltalán problémát. A szuka ilyenkor mindig nyugtalan, nem akarja felemelni a péniszét, és lényegesen éberebb, mint máskor. A kan rendszerint ilyenkor érdeklődni kezd iránta, követi, szagolgatja, sőt néha felnyalja a vizeletét.

Hosszan tartó, sikertelen próbálkozás után tartsunk perces szüneteket, és különítsük el a kant a szukától. Ha a hiábavaló kísérletek közben a kan a levegőbe lövelli spermáját, legalább egy-két óráig pihentessük a kutyákat. A ~ befejezése után mind a szukát, mind pedig a kant sétáltassuk és itassuk meg, külső nemi szerveiket pedig mossuk le. Arról is gondoskodjunk, hogy fedezés előtt elvégezhessék kis- és nagydolgukat.

szukák pénisz mekkora a pénisz hossza kielégíti a nőt

Vannak olyan gazdák, akik a kan hátulsó lábát átemelik a szuka farán, hogy az összeragadva maradt ebek egymásnak farral álljanak. Mások viszont ezt nem javasolják, hanem úgy vélik, hogy a szukát és a kant azonos irányban kell tartani, ezért a kan mellső végtagjait emelik át a szuka hátán, hogy a kutyák egymás mellé kerüljenek.

Navigációs menü

A legcélszerűbb azonban az, ha ezt az egész dolgot a kan kutyára bízzák. A már befedeztetett szukára szukák pénisz hosszabb ideig ügyeljünk, s lehetőleg tartsuk bezárva, hogy ne pározhasson újabb kanokkal.

szukák pénisz gyulladt pénisz

Ilyen esetben ugyanis elképzelhető, hogy a fajtatiszta utódok mellett keverékkutyák is születnek. Szukák pénisz előtti pillanatok.

 • A kutya anatómiai felépítése[ szerkesztés ] A kutya csontváza[ szerkesztés ] A kutya csontváza: 1.
 • Szexuális furcsaságok kutyáknál - Mezőhír Nem akarja felemelni a péniszét
 • Az erekció maximalizálása érdekében

További a témáról