Donor pénisz

donor pénisz

Egy rosszul sikerült körülmetélés miatt eddigi élete nagy részét szexuális és vizelési zavarokkal élte le. Sikeres átültetést hajtott végre egy dél-afrikai orvoscsoport.

donor pénisz

Andre van der Merwe, a Nyugati Fokföld tartományban található Stellenbosch Egyetem professzora és kollégái a világon a harmadik ilyen műtétet végezték el. A beteg egy negyvenéves férfi — a donor pénisz érthető okokból nem hozták nyilvánosságra —, aki egy nem megfelelően végrehajtott körülmetélés miatt eddigi élete nagy részét szexuális és vizelési zavarokkal élte le.

Most, a fokvárosi Tygerberg kórházban végrehajtott sikeres beavatkozást követően azonban minden megváltozott.

donor pénisz

Az urológus professzor elmondása szerint a férfi az egyik legboldogabb páciens a praxisában: hat hónap felépülési időszak után ismét gond nélkül tud majd szexuális életet élni, és a vizelési rendellenessége is megszűnik. Egyetlen apró probléma van csak: a pénisz színe.

donor pénisz

A beteg ugyanis fekete férfi, a donorszerv viszont fehér. Ez daniel radcliffe péniszrel a professzor szerint nem gond, ugyanis orvosi tetoválással amellyel különböző betegségek és műtétek eredményeként kialakuló esztétikai nyomokat lehet korrigálni a színbeli eltérés megszüntethető.

donor pénisz

További a témáról